KONTORLOKALER

Moderne kontorlokaler med smakfulle interiørløsninger for fremtidens arbeidsplasser

Uslåelig sentral beliggenhet med nærhet til transport og alt man trenger i hverdagen. Handel og servering i samme bygg. Moderne lokaler i et historisk bygg som er renovert etter høy standard og miljøkrav. Det er mye som taler for at kontorlokalene hos Sundt blir de mest ettertraktede i byen, og her skal PWC flytte inn med 300 kunnskapsrike medarbeidere.

Store vinduer slipper inn dagslys og gir et lyst og luftig miljø. Farger og materialer er nøye utvalgt, både for å henge sammen med resten av bygget men også fordi de gjør arbeidsplassen til et godt sted å være. Lokalene kan fremdeles tilpasses etter behov og ønsker. Universell utforming er en selvfølge i alle etasjer og alle deler av lokalene.

Alt praktisk man trenger i både jobbhverdagen og dagliglivet er innenfor gangavstand. Dersom du ikke finner det du trenger i etasjene under deg på Sundt, har du det like utenfor døren. Hele kontoret er del av livet i byen, og beveger seg i takt med stemningen til døgnets forskjellige tider. Som ansatt setter man pris på hvor enkelt, inspirerende og spennende det er å jobbe et slikt sted.

Denne siden bruker cookies.